Ting du kanskje ikke viste om Fishan

Kontakt oss

Visste du at?

Logoikon - fra Svensson Chips AS

Det er 50 år siden John Svensson startet med pølseboden på sundbåtkaia på innlandet. Boden sto på sundbåtkaia om vinteren og i skjærva om sommeren.

De første årene solgte vi bare pølse og stappe, men etter hvert ble jo fishan veldig populært. Det kom på menyen vår i 1969 og gammeltanta lagde det hjemme hos seg selv.

Du kan alltid sjekke åpningstidene våre ved høytider, ferier og andre spesielle anledninger på vår facebookside.

Vi har kunder som kjører helt fra Ålesund for å smake på vår fishan.

Vi er ikke en del av en større kjede, så kjøper du mat hos oss støtter du en lokal aktør i bybildet.

I Kristiansund, som er et av stedene i Norge som har lengst tradisjon med fish and chips, kaller retten fishan.

Svensson Chips har fokus på lokale råvarer, og det er flott at det har blitt trendy med lokal og kortreist mat. Fisken kommer fra Tustna og poteten er fra Nedre Frei Gård  v/Erik Husby. Remuladen lager vi selv også!

Når det er surt, kaldt og utrivelig å vente ute, kan du forhåndsbestille ved å ringe oss. Bestillingen kan hentes etter 10 minutter.